Skip to main content
eNauka
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • You are not logged in. (Log in)

VI semestr

  1. Home
  2. Courses
  3. Nauki rolnicze i inżynieryjno-techniczne
  4. Towaroznawstwo I stopnia
  5. VI semestr

PPZ Podstawy produkcji zwierzęcej

prof. dr hab. Jan Miciński

PPR Podstawy produkcji roślinnej

dr inż. Mariusz Brzeziński

  • Teacher: Jolanta Puczel

PzPPP Pszczelarstwo z przetwórstwem produktów pszczelich

mgr Tadeusz Olszewski

PSPZ TOW Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego

dr inż. Ireneusz Żuchowski

PSPR Przetwórstwo surowców pochodzenia roślinnego

prof. dr hab. Ryszard Zadernowski

SD TOW Seminarium dyplomowe TOW

ASŻ Analiza sensoryczna żywności

dr inż. Bożena Garbowska

MŻ Marketing żywności

dr hab. Mariola Grzybowska Brzezińska

Skip Navigation
Navigation
  • Home

    • URLPodstawowa Dokumentacja

    • Courses

      • Nauki rolnicze i inżynieryjno-techniczne

        • Budownictwo I stopnia

        • Rolnictwo I stopnia

        • Rolnictwo II stopnia

        • Towaroznawstwo I stopnia

          • IV semestr

          • VI semestr

            • Podstawy produkcji zwierzęcej

            • Podstawy produkcji roślinnej

            • Pszczelarstwo z przetwórstwem produktów pszczelich

            • Przetwórstwo surowców pochodzenia zwierzęcego

            • Przetwórstwo surowców pochodzenia roślinnego

            • Seminarium dyplomowe TOW

            • Analiza sensoryczna żywności

            • Marketing żywności

        • Logistyka I

      • Nauki społeczne, medyczne i nauki o zdrowiu

      • Studia podylomowe i inne formy ksztalcenia

You are not logged in. (Log in)
Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Polski ‎(pl)‎
Data retention summary
Get the mobile app
Międzynarodowa Akademia Nauk Stosowanych w Łomży
18-400 Łomża, Studencka 19